Get 5% off for your first purchase with us.

Shipping to all over Malaysia.

Jubah Carmella

RM99.00 RM104.00

Jubah Carmella

How to measure
Jubah Carmella

ITEM ADALAH READY STOCK. PENGHANTARAN BERMULA 3 HARI BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN 🙂 

Clear
Qty
SKU: N/A Category:
(6 customer reviews)

Description

LUXURY ROBE CARMELLA memberikan anda kecantikan tersendiri. Bahagian terbaik dari Jubah ini adalah disertakan dengan cardigan untuk penampilan lebih bergaya.

JUBAH
1. Rekaan (A-Cut) – Labuh tidak mengikut bentuk badan dan rekaan yang sangat selesa.
2. Material Orchid Moss Crepe (Ironless) – Tidak perlu digosok serta kain yang lembut dan sejuk serta memeri mengikut pergerakan semula jadi badan.
3. Mesra Wudhu – Memudahkan untuk berwudhu.
4. Zip dibahagian dada – Mudah untuk penyusuan.
5. Label Tag Besi Eksklusif Jelita Wardrobe – Label Tag besi di bahagian pergelangan tangan

CARDIGAN
1. Rekaan – Cardigan yang kembang dan flowy
2. Material Chiffon Rose (Gosokan Minima) – Kain yang lembut, sejuk dan selesa
3. Butang – 4 butang yang esklusif di bahagian dada menampakan lebih bergaya.

SHAWL
1. Rekaan – 2m x 28inci
2. Material chiffon rose (Gosokan Minima) -Tidak jarang dan sejuk serta selesa.

Product Informations

Weight N/A
Colour

Baby Blue, Black, Dark Purple, Dusty Purple, Light Green, Magenta, Navy Blue, Rose Gold, Yellow

Size

S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

4.83/5
6 Customer reviews

    Noor Azliza Binti Abd Aziz
    November 23, 2021
    Jubah carmella
    Baju cantik,shawl pun cantik...labuh baju elok-elok...semua cukup sempurna....terima kasih lepas ni boleh shopping lagi...
    Helpful?
    0 0
    NOOR SYAMIMA NOOR YAHYA
    November 21, 2021
    selesa. kena dgn saiz. grab sepasang lg
    Helpful?
    0 0
    Zaza
    November 19, 2021
    Love it!
    Potongan kemas, selesa pakai. Flowy cantik, cardigan tu boleh match dgn baju lain juga
    Helpful?
    0 0
    NORAZIRA BINTI MOHD ABDULLAH SAJAT
    November 17, 2021
    Jubah Carmella
    cantik and just nice la.. sgt berbaloi dgn hrga.. pastu x sangka dpt free gift shwal, happy bila dpt baju lawa sekali dgn tudung.. tak payah susah2 n...More
    cantik and just nice la.. sgt berbaloi dgn hrga.. pastu x sangka dpt free gift shwal, happy bila dpt baju lawa sekali dgn tudung.. tak payah susah2 nak cari tudung warna yang sesuai da.. tq seller
    Helpful?
    0 0
    NOORUL HUDA BT ZULKURNAINI
    November 9, 2021
    Sgt cantik, elegant...sedap dan selesa pakai
    Helpful?
    1 0
    humaira
    November 2, 2021
    Jubah Carmella
    Cantik. Rm104 sekali postage n shawl sangat berbaloi. Kain pun sejukkkkkkkkk dan tak gatal. Because im allergik dengan sesetengah kain. Thankyouuuuuu ...More
    Cantik. Rm104 sekali postage n shawl sangat berbaloi. Kain pun sejukkkkkkkkk dan tak gatal. Because im allergik dengan sesetengah kain. Thankyouuuuuu sangat recommended
    Helpful?
    2 0
Add a review
Review our product to get a chance to receive coupon!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP
Follow us

Jubah Carmella

RM99.00 RM104.00
Clear
Qty

SHOPPING BAG 0

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

WOMEN
MEN

No 5, Jalan Bestari 2, Pusat Bandar Fasa 2, 34200 Parit Buntar, Perak

Added to wishlist!