Enjoy free shipping when you purchase RM100 & above

Jubah Abaya Jasmine New Version

RM99.00

SKU: JAJNV Categories: ,

JUBAH ABAYA JASMINE STYLISH SYARI’E 

Kini tampil dengan versi dan warna baru! Tampil bergaya dalam masa yang sama mengekalkan konsep muslimah yang patuh syarie dan paling penting aurat terpelihara.

Dengan padanan warna tone yang sama utk jubah & cardigan buatkan korg lebih berkeyakinan utk gayakan Jubah Jasmine kemana sahaja. Semestinya ayu dan jelita dengan fesyen muslimah masa kini

JUBAH / DRESS

MATERIAL MOSS CREPE 
Material yang digunakan bukan saja cantik tapi selesa untuk dipakai dari pagi hingga ke malam. Lebih yakin dan selesa dengan material 100% tak payah gosok, memeri dan mudah dijaga.

CUTTING A CUT
Aurat secure dengan cutting jenis A cut yang kembang dan tidak melekap dibadan. Nak pakai jubah saja pun tak risau lagi.

BREASTFEED & WUDHU FRIENDLY
Terdapat zip di dada untuk mudahkan penyusuan dan mudah nak sarung. Serta rekaan lengan yang mudah sinsing untuk mengambil wudhu’.

CARDIGAN / OUTWEAR

CHIFFON ROSE
Material high quality dan mudah digosok. Juga boleh dipakai dgn apa2 sahaja koleksi peribadi.

STRAIGHT CUT 
Ini paling rare dan tak selalu korg jumpa. Rekaan sleeveless cardigan ni tidak dijahit bercantum dgn jubah dan korg boleh mix & match dgn dress atau koleksi peribadi. Dgn belahan di kiri kanan cardigan bagi effect flowy bila berjalan.

ZIP DI DADA
Rekaan zip didada untuk memudahkan ibu menyusu. Yang easy peasy jer nak disarung.

COLLAR DI LEHER
Terdapat collar di bahagian leher cardigan yg direka khas lebih ekslusif.

7 PILIHAN WARNA DARI BOLD KE PASTEL
7 pilihan warna satu tone untuk jubah dan cardigan yang best selling dari bold ke pastel. Semestinya yakin utk gayakan kemana sahaja.

9 PILIHAN SAIZ 
Bermula dari saiz XS – 5XL yang boleh korg pilih mengikut keselesaan. Bila ada byk pilihan saiz, nak pakai sedondon dgn family atau kawan ofis pun onz.

FREE GIFT SETIAP PASANG

EXCLUSIVE SHAWL JW

UKURAN
Shawl lebar dan labuh dgn ukuran panjang 2 meter x lebar 28 inci

MATERIAL CHIFFON ROSE
Material yg digunakan lembut, mudah di gayakan, menghasilkan drapping yg cantik dan flowy. Minimal ironing dan material yg menjadi faveret setiap wanita.

WARNA MATCHY DGN CARDIGAN
Exclusive shawl dapat khas sedondon sama warna matchy dengan cardigan. Dah tak pening nak cari tudung matchy dgn Jubah Jasmine.

Size

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL

warna

Dark Purple, Mint Green, Mulberry, Olive Green, Olive Pine, Sand Beige

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jubah Abaya Jasmine New Version”

Your email address will not be published.